HU | EN

Himalája Koronája Szimpózium

​Május 28-án Budapestre érkezik minden idők egyik legkiválóbb alpinistája, a lengyel Krzysztof Wielicki, aki a világon elsőként ért fel télen az Everest csúcsára és ötödikként mászta meg mind a tizennégy 8000-est.

Wielicki a mai napig aktív, a legutóbbi két lengyel téli K2 expedíció vezetőjeként irányította a csapatot a „kegyetlen hegynek” becézett 8611 méteres kolosszuson.

A lengyel mászólegenda a Kalifa és az iKaland szervezésében május 28-án a Himalája Koronája Szimpóziumon lép fel, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, hogy meséljen az első sikeres téli Everest-expedícióról, 8000-es mászásairól és a lengyel téli K2 expedíciókról.

Fellépését megelőzi az egyik legismertebb és legelismertebb himalájai expedíciós szakértő, Eberhard Jurgalski előadása.

Az előadások előtti közönségtalálkozón személyesen is beszélgethetsz az előadókkal vagy akár a Kalifa Alpin Csapat tagjaival: Varga Csabával, Lengyel Ferenccel és Héjja Bálinttal, akik a rendezvény előtt jelentik be idei céljaikat egy minden érdeklődő számára nyilvános sajtótájékoztatón.

Részletes program (május 28.):
• 16:00 – Kalifa Alpin Csapat 2019-es tervei, sajtótájékoztató
• 16:45 – szünet (15 perc)
• 17:00 – közönségtalálkozó Krzysztof Wielickivel
• 17:45 – szünet (15 perc)
• 18:00 – Eberhard Jurgalski előadása 18:45-ig
• 18:45 – szünet (15 perc)
• 19:00 – Krzysztof Wielicki előadása

Jegyeket itt tudsz váltani: http://bit.ly/2VfR5vb

További Híreink

​Miért pont Gilan? Ismerjétek meg, honnan származik a Gilan Trading Kft. neve! Bővebben »

Olvadó jégmezők - a Klímabarátok és a Kalifa estje Gyertek el Ti is december 4-én a MagNet Közösségi Házba, ahol a Klímabarát Települések Szövetségével közös estet tartunk. A klímaváltozás ... Bővebben »

Örömteli egészség - Kalifa aszalt szilva Elsősorban emésztésserkentő hatásáról ismert, de emellett kiváló vízhajtó is. Bővebben »

Érdekességes és hasznos cikkek
az egészséges életmódról!
Olvassa el őket Ön is!
Kalifa
Recepttár
Receptvideók és
konyhai fortélyok
a Kalifa termékeivel!
Próbálja ki őket!