HU | EN

Himalája Koronája Szimpózium

​Május 28-án Budapestre érkezik minden idők egyik legkiválóbb alpinistája, a lengyel Krzysztof Wielicki, aki a világon elsőként ért fel télen az Everest csúcsára és ötödikként mászta meg mind a tizennégy 8000-est.

Wielicki a mai napig aktív, a legutóbbi két lengyel téli K2 expedíció vezetőjeként irányította a csapatot a „kegyetlen hegynek” becézett 8611 méteres kolosszuson.

A lengyel mászólegenda a Kalifa és az iKaland szervezésében május 28-án a Himalája Koronája Szimpóziumon lép fel, a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, hogy meséljen az első sikeres téli Everest-expedícióról, 8000-es mászásairól és a lengyel téli K2 expedíciókról.

Fellépését megelőzi az egyik legismertebb és legelismertebb himalájai expedíciós szakértő, Eberhard Jurgalski előadása.

Az előadások előtti közönségtalálkozón személyesen is beszélgethetsz az előadókkal vagy akár a Kalifa Alpin Csapat tagjaival: Varga Csabával, Lengyel Ferenccel és Héjja Bálinttal, akik a rendezvény előtt jelentik be idei céljaikat egy minden érdeklődő számára nyilvános sajtótájékoztatón.

Részletes program (május 28.):
• 16:00 – Kalifa Alpin Csapat 2019-es tervei, sajtótájékoztató
• 16:45 – szünet (15 perc)
• 17:00 – közönségtalálkozó Krzysztof Wielickivel
• 17:45 – szünet (15 perc)
• 18:00 – Eberhard Jurgalski előadása 18:45-ig
• 18:45 – szünet (15 perc)
• 19:00 – Krzysztof Wielicki előadása

Jegyeket itt tudsz váltani: http://bit.ly/2VfR5vb

További Híreink

LEGYÉL TE IS AZ ELSŐK KÖZÖTT, AKIK MEGKÓSTOLJÁK AZ ÚJ, ZAMATOS, MAGOZOTT DATOLYÁNKAT! Igazán különleges lehetőség MINDEN Kalifa Facebook rajongónak! Még azelőtt megkóstolhatod az új, kiváló minőségű magozott datolyánkat, hogy az áruházak polcaira ... Bővebben »

DÁVID ÉS SZILÁRD MÁR ÚTON VANNAK HAZAFELÉ ​A Kalifa Himalája Expedíció 2018 hivatalos kezdete óta négy izgalmakkal teli hónap telt el. Klein Dávid március 27-én szállt repülőre ... Bővebben »

ISMÉT ARANYÉREM A KALIFA SZÍNEIBEN BALATONBOGLÁRON!!! 2018. május 5-én Balatonbogláron rendezték meg a Sprint Duatlon Országos Bajnokságot, ahol Arany Gitta kategóriájának győztese lett! Bővebben »

Érdekességes és hasznos cikkek
az egészséges életmódról!
Olvassa el őket Ön is!
Kalifa
Recepttár
Receptvideók és
konyhai fortélyok
a Kalifa termékeivel!
Próbálja ki őket!