HU | EN

Kategóriák

Recept Videók

Kalifa aszalt gyümölcsös csirkemell magvas rizzsel



Elkészítés
  1. A csirkemellfilét megtisztítás után felszeleteljük, és enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, majd mindegyikre helyezünk 1-1 aszalt szilvát / sárgabarackot, és feltekerjük.
  2. A hústekercseket kivajazott sütőtálba tesszük, és mindegyik tetejére teszünk egy pici darabka vajat.
  3. Alufóliával lefedjük, és 180 fokos sütőben sütjük 20 percig lefedve, majd további 20 percig alufólia nélkül.
  4. Közben elkészítjük a köretet: a magvakat száraz serpenyőben megpirítjuk, majd ízlés szerinti mennyiségben a dupla mennyiségű sós vízben megfőtt rizshez keverjük. A húst a magvas rizzsel tálaljuk.


Hozzávalók

csirkemellfilé

Kalifa magozott aszalt sárgabarack
Kalifa magozott aszalt szilva
vaj

A magvas rizshez:

1 bögre rizs
pici olaj
2 bögre víz
Kalifa fenyőmag
Kalifa natúr kesudió
Kalifa natúr mandula



Kapcsolódó termékekKalifa aszalt sárgabarackKalifa aszalt szilvaKalifa fenyőmag

További receptjeink