HU | EN

Kategóriák

GyümölcsökAszalványokCukrozott aszalt gyümölcsökMagvakNatúr magvakSnack termékekMixekSütés-főzési termékekDrazsékSzezonális termékekLédig

Lédig

Lédig

Dió

Miért jó?

A dió országunkban az egyik legnépszerűbb csonthéjas, melyet egész vagy darált formában számtalan ételben használnak.
Magyarország az egyik legjelentősebb diótermelő ország a Közép-Kelet-Európai régióban. A héjas dió betakarítása gyakran egy hónappal korábban történik, mint a többi régiós országban, ebből következően, illetve a termelőkkel meglévő közvetlen kapcsolatainknak köszönhetően, cégünk a dió szezon legelején már képes kínálattal megjelenni a piacon.
Kevéssé ismert tény, hogy a magyar dió a legjobb terményekkel is versenyképes Európában, az egyik legfőbb célunk ezt megismertetni.
A dió feldolgozása IFS és HACCP akkreditált rendszerekben történik.
Vissza a listához

Kapcsolódó Receptek

Érdekességes és hasznos cikkek
az egészséges életmódról!
Olvassa el őket Ön is!
Kalifa
Recepttár
Receptvideók és
konyhai fortélyok
a Kalifa termékeivel!
Próbálja ki őket!