HU | EN

Kategóriák

GyümölcsökAszalványokCukrozott aszalt gyümölcsökMagvakNatúr magvakSnack termékekMixekSütés-főzési termékekDrazsékSzezonális termékekLédig

Sütés-főzési termékek

Sütés-főzési termékek

Kalifa étkezési dióbél

Miért jó?

A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen bőségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. Magas fehérje tartalma miatt a vegetáriánusok sok olyan tápanyaghoz juthatnak, amelyeket az ember hagyományosan csak állati táplálékokból vehet fel. Ásványi anyagok közül kiemelten magas a kalcium, kálium, magnézium, foszfor, cink, mangán tartalma. Vitaminokból főként B1-, B2-, E és C-vitamin tartalma jelentős. Ezen kívül fogyasztása csökkenti a vér koleszterinszintjét.
A Kalifa étkezési dió darált cukrozott kiszerelésben is kapható.

Kiszerelés

200 gramm

Összetevők

Dió
Vissza a listához
Érdekességes és hasznos cikkek
az egészséges életmódról!
Olvassa el őket Ön is!
Kalifa
Recepttár
Receptvideók és
konyhai fortélyok
a Kalifa termékeivel!
Próbálja ki őket!