HU | EN

Kategóriák

GyümölcsökAszalványokCukrozott aszalt gyümölcsökMagvakNatúr magvakSnack termékekMixekSütés-főzési termékekDrazsékSzezonális termékekLédig

Sütés-főzési termékek

Sütés-főzési termékek

Kalifa étkezési fehérbab

Miért jó?

Ez a nagy tápértékű, laktató zöldségféle bármely kiegyensúlyozott étrend zsírszegény, rostban gazdag alapanyaga lehet.

A többi hüvelyeshez hasonlóan a bab is kitűnő fehérjeforrás, és jelentős mennyiségű telítetlen zsírsavat tartalmaz.
A bab jó forrása a niacinnak, tiaminnak (B1-vitamin) folsavnak, riboflavinnak (B2-vitamin), pantoténsavnak, vasnak, foszfornak, káliumnak és magnéziumnak. Tartalmaz béta-karotint (az A-vitamin előanyagát), B6-vitamint, C- és E-vitamint, biotint (H-vitamin), krómot, cinket és kalciumot.

Kiszerelés

500 gramm

Összetevők

Fehérbab
Vissza a listához
Érdekességes és hasznos cikkek
az egészséges életmódról!
Olvassa el őket Ön is!
Kalifa
Recepttár
Receptvideók és
konyhai fortélyok
a Kalifa termékeivel!
Próbálja ki őket!