HU | EN

Kategóriák

GyümölcsökAszalványokCukrozott aszalt gyümölcsökMagvakNatúr magvakSnack termékekMixekSütés-főzési termékekDrazsékSzezonális termékekLédig

Sütés-főzési termékek

Sütés-főzési termékek

Kalifa étkezési sárgaborsó

Miért jó?

A sárgaborsó kiváló molibdén-forrás, ezért jelentős szerepet játszhat szervezetünk méregtelenítésében. Magas a fehérjetartalma, ráadásul nagyon kedvező az aminosav-összetétele.
Ez a növény jelentős helyen áll az egészséges élelmiszerek csoportjában, mert kiváló forrása a B1 és B2 vitaminnak, pantoténsavnak, biotinnak, folsavnak, E-vitaminnak. Mint a többi hüvelyesnek, a sárgaborsónak is kiváló a kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, cink és mangántartalma.

Kiszerelés

500 gramm

Összetevők

Sárgaborsó
Vissza a listához
Érdekességes és hasznos cikkek
az egészséges életmódról!
Olvassa el őket Ön is!
Kalifa
Recepttár
Receptvideók és
konyhai fortélyok
a Kalifa termékeivel!
Próbálja ki őket!